Bra böcker för den båtintresserade

Att kunna framföra en båt på ett säkert sätt är en konst som kräver mycket träning och kunskap. Du ska kunna läsa ett sjökort och tyda olika symboler, och det finns många symboler att hålla reda på. Trots att det finns elektroniska verktyg av olika slag som hjälper dig att köra båten på ett säkert sätt, måste du kunna dem utantill.

Det finns en mängd olika böcker på nätet som kan hjälpa dig med allt från symboler till hur du bäst tar hand om båten. Du hittar även böcker som lär dig grunderna om du vill börja segla exempelvis.

Köp dina båtprylar på nätet

Om du någonsin behöver inhandla några saker till båten eller om du behöver en bok om något båtrelaterat, kan du med fördel handla online. Utbudet är mycket större än om du skulle åka till en butik. Men det bästa är priset. Det är oftast betydligt billigare att handla från nätet, eftersom prylarna kommer direkt från ett lager och du slipper dyra mellanhänder.

På nätet kan du också hitta böcker om hur du sköter om båten, till exempel hur du bottenmålar den på bästa sätt innan sjösättning. Du kan också få tips på hur du vinterförvarar båten på allra bästa sätt.